Musical
opleidingen

Musical

Gaat er stiekem een musical ster in je verscholen?


INSCHRIJVINGEN WERKJAAR 2024 - 2025 VANAF BEGIN JUNI

Neem deel aan onze musicalopleiding en ontpop de musical ster die in jouw verscholen zit. Tijdens deze opleiding ligt de focus voornamelijk op musicaltheater. Naast theaterspel ga je echter ook aan de slag met dans, beweging, stemgebruik en samenzang.
Toepassen

Drama voor kleuters

Ook al eens opgemerkt hoe jouw kleutertje een rijke dosis aan fantasie bezit?
Al eens vol bewondering gekeken naar het fantastische rollenspel dat je kleuter speelt? Dan heeft M studio de ideale cursus om je kleuter te stimuleren.

Tijdens de lessen 'drama voor kleuters' gaan we aan de hand van muziek, beweging en verhalen samen met je kleuter een leuke rit maken doorheen de wereld van 'dramatische expressie'. En wie weet heb jij binnenkort wel een echt 'drama-talentje' in huis! Op ons slotmoment en tijdens de open les momenten kan je alvast je kleuter in volle actie bewonderen.

Dit lessenpakket is de ideale voorbereiding op de musical opleiding.


Musical opleiding lager

Ben jij creatief? Hou je ongelofelijk veel van zingen, theater spelen en dansen? Dan is het lespakket musical theater iets voor jou!

Tijdens de lessen “musical theater” gaan we de theaterwereld gaan verkennen. Je leert jezelf en je eigen theaterspel onderzoeken aan de hand van verschillende technieken en methodes. Op speelse wijze ontdek je wie je bent en hoe je theater kan beleven en beheersen.

Met theater als dragende artistieke kunstvorm gaan wij samen aan de slag met beweging, dans ,stembeheersing en zang. We verdiepen de wereld van ‘het musical theater’ en maken een musical voorstelling waarin jij de kans krijgt je zelf op een podium helemaal te ontplooien.

Inclusief 4 uur zangcoaching, songopnames in een professionele studio, een eigen rol in een musical voorstelling

Musical opleiding middelbaar/hoger

Ben jij creatief? Hou je ongelofelijk veel van zingen, theater spelen en dansen? Dan is het lespakket 'musical' iets voor jou!

Uitgesplitst in 1,5 uur per week musical theater/dans en 45 min musical zang zorgen we ervoor dat je een stevige allround basis krijgt.

Tijdens de lessen “musica theater/ dans ” gaan we op een intensieve manier de musicalwereld verder gaan verkennen. Je leert jezelf en je eigen theaterspel onderzoeken aan de hand van verschillende technieken en methodes.
Met theater als dragende artistieke kunstvorm gaan wij samen aan de slag met beweging en dans!

Tijdens de 45 min wekelijks zang coaching stomen we je stembanden klaar om live op een echt podium te zingen. Stemtechniek, stembeheersing en samenzang vormen de basis van dit aanvullende lespakket.

Als kers op de taart maken we ook songopnames in een professionele studio en krijg je een eigen rol in een M-studio originele musical productie!

Wordt jij ook een deel van onze M-studio familie?

Theater opleiding volwassenen

Misschien denk je wel: ik sta graag op de planken, ik verdiep mezelf graag in andere rollen, ik zou best wel graag eens leren welke verschillende theatertechnieken en methodes er bestaan. Maar je weet helemaal niet waar of hoe je hier moet aan beginnen. Dan bieden wij een plaats aan waar ook volwassenen hun ei helemaal kwijt kunnen.

Tijdens dit lessenpakket “theater voor volwassenen” gaan we samen op pad en onderzoeken we de verschillende theatertechnieken, methodes en theatergoeroes. Improvisatie, monologen, Stanislavski, Grotowski zijn maar enkele dingen die dit jaar op ons programma staan.

Smijt jezelf nu in dit theater avontuur en ontdek de acteur of actrice in jezelf!

SNUIF DE SFEER OP VAN ONZE VORIGE PRODUCTIES