WIE IS M STUDIO?

M Studio, ook wel bekend als het voormalige Muziekhuis, is een Belgisch productiehuis waar de klemtoon ligt op Music, Musical en Move.
Met een jaren lange kennis in de kunstenwereld kan je bij M Studio deelnemen aan een music- of musicalopleiding.
Daarnaast werkt M Studio jaarlijks een aantal eigen music- en musicalproducties uit, maar ook als extern bedrijf, school en artiest kan je bij M Studio met je productionele vragen en verlangens terecht.
Een sterk in house creatief team aangevuld met professionals uit het Belgische landschap verbinden het beste van verschillende werelden.

"More than just Music, Musical and Move"
M Studio 2023

ONZE WAARDEN

Creatieve eigenheid

M Studio weet zichzelf op de kaart te zetten door eigen en persoonlijke aanpak. Producties worden helemaal zelf geschreven en gemaakt. Zowel tekst, songs, lyricks, decor en kostuums zijn eigen beheer.

Professionele aanpak

Als jong productie huis streven wij bij het maken van producties en het aanbieden van opleidingen naar een hoog niveau

Verbeelding

M Studio wil met magische producties mensen verwonderen, verbeelden, ontroeren en verbinden.

Het in house team aan boord

De algemene en artistieke leiding van het M Studio schip is in handen van Jonathan D'Hondt en Aude Dewerchin. Samen vormen zij al jaren een sterk team. Door hun verscheidenheid in kennis, hun betrokkenheid in het Belgische muziek, theater en musical landschap is dit team een winnend duo. 

Kelly Debaere zorgt als in house costumière met haar verbeelding voor de meest wonderbaarlijke kostuums en ondersteund in de algemene administratie en het creatief brainstormen. 

Bart Mahieu houdt het roer van de de cijfers en boeken stevig vast. 

Agnes zorgt ervoor dat de creativiteit met tijd en stond van onder het stof gehaald word. 

Music opleiding: Franky, Didier, Patrick, Kris, Emma, Egon, Andreas, Milan zorgen samen met Jonathan voor de muzikale expertise van de muziek opleiding.

Musical opleiding: Manon, Lauranne en Justien ondersteunen Aude in het theatraal onderwijzen van creatieve musical zielen. 

Jonathan D'Hondt

Algemene leiding

Aude Dewerchin

Artistieke leiding