Muziek
opleidingen

ZANG PIANO GITAAR DRUM BASS POPKOOR DJEMBE DJ

Gaat er een muzikant in je verscholen?

INSCHRIJVINGEN WERKJAAR 2024 - 2025 VANAF BEGIN JUNI

Kom bij M Studio een muziek opleiding volgen en geniet van een professionele individuele opleiding door artiesten uit het Belgisch muzieklandschap.

Wekelijks krijg je een halfuur individueel les, of 1 uur groepsles (afhankelijk van je cursus).
Voorkennis is niet noodzakelijk omdat zowel theorie als praktijk gecombineerd worden tijdens de lessen. Omdat ieder instrument individueel onderwezen wordt is er geen vast leerprogramma (en zijn er dus ook geen examens). Iedereen evolueert op z’n eigen tempo.

ZANG - GITAAR - PIANO - DRUM - BAS - DJEMBE - POPKOOR - DJ

In samenspraak met de docent kan je een voorkeur uitdrukken voor bepaalde muziekgenres. (pop, rock, funk, …)

Onze professionele docenten begeleiden je op diverse momenten om deel te nemen aan één van onze producties.
Toepassen

Djembe

Kom tijdens de groepsles Djembe kennis maken met dit West Afrikaanse slaginstrument. Leer ritmes slaan met je handen en muziek maken op een authentiek instrument.

Basgitaar

Altijd al willen leren basgitaar spelen of wil je je kennis van onder het stof halen? Dan is deze individuele cursus op je lijf geschreven.

Zang

Hou je van zingen en kan je er maar niet genoeg van krijgen? Zeggen mensen vaak tegen je dat je een mooi stem hebt en wil je die stem beter leren beheersen? Wil je je zangtechniek verbeteren of liever ter ontspanning wekelijks een half uurtje komen zingen?

Popkoor

Hou je van samen zingen? Wil je graag op een podium staan, niet alleen maar met een groep?
Onder leiding van 'Didier Deruytter' kan je wekelijks naar het popkoor van M-Studio komen. Naast techniek, meerstemmigheid en samenzang brengt M studio ook gelijkgestemden samen. Tijdens een studio opnames, showcase,.. toont het popkoor met veel plezier wat het in haar mars heeft!

Drum

Een hoog gevoel voor ritme? Altijd al gedroomd om het ritme van de muziek te kunnen slaan? Of wens je jezelf verder bij te scholen? Dan ben je bij M studio aan het juiste adres. Tijdens een half uur individuele les gaat je leraar samen met jou aan de slag. Voorkennis is niet nodig!

Piano

Droom je er al een hele tijd van om piano te leren spelen? Of wil je een opfrissing of uitbreiding van je kennen en kunnen? Dan kan je tijdens de individuele pianoles wekelijks 30 min op eigen tempo jezelf verder ontwikkelen.

Gitaar

Gaat er in je een gitarist verscholen? Heb je altijd al eens willen proberen of gitaar je ding is? Of wil je na jaren de draad terug opnemen en je verder bijscholen in je eigen instrument?

SNUIF DE SFEER OP VAN ONZE VORIGE PRODUCTIES